Startet feiringen med Kongeskipet NORGE!

Våknet opp til et vakkert syn i morges daKongeskipet NORGE ankret opp utenfor Risvær. Vi var ikke snauere enn at vi hoppet i den lille båten vår for å tøffe ut mot det. Jeg har bursdag i dag og bedre start på dagen kan man ikke få!! Dette er første gang jeg ser Kongeskipet på nært hold og at det er vakkert er det ingen tvil om. Bak meg o...

Jeg er forelsket i en Platgatter! :-)

Trebåter er vakre, og denne Platgatteren var virkelig noe å hvile øynene på! Båt nr.1 på ønskelista, om dagen en gang skulle komme! Les: http://no.wikipedia.org/wiki/PlattgatterDenne lå for øvrig i Vollen. Eieren erheldig ;-)

Fembøringen "God Bør"

Tenker på Nord-Norge når jeg kommer over slike båter som denne :-) Vakkert skue er det iallefall!! http://no.wikipedia.org/wiki/Femb%C3%B8ringI Vollen ligger denne vakre Fembøringen. Les mere om "God Bør " her: http://www.askerdagen.no/askerdagen/barn_ungdo/sjosetting/
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits