hits

Korrigering med pmu ved leppe og ganespalte 💋

Korrigering av lepper ved ulykke, sykdom eller andre årsaker er spesielt givende. Slik så leppene ut etter første behandling med permanent makeup. En fornøyd kunde allerede da. I dag kom hun for første refill.

Leppene hadde healet seg bra i fargen etter første behandling. I dag ønsket hun mere amorbue, noe vi utformet sammen. Hun skal til ytterligere ett refill til før vi er ferdige, men resultatet i dag ble flott. Stor forandring.

Fra desember får vi sykepleier med på teamet som har lang og bred erfaring med injeksjoner. Vi gleder oss til et tett samarbeide, for å oppnå best mulige resultater.

Vi gleder oss over et hvert bra resultat og fornøyde kunder.

Gjerne lik og del for å tipse andre om mulighetene. Vi behandler også menn. Da vet dere det :)

Scalptattoo blir prioritert over nyttår og vi har stor pågang!

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design