hits

Pmu av lepper. Må sees 💋

Har dere tenkt på hvor mye trening og jobb som ligger bak et hvert flott resultat?

Vi har to nye ansatte som har jobbet full tid siden august og allerede leverer de resultater på høyt nivå.

Lepper er en stor jobb og Tina og Marie har i to hele måneder trenet på nettopp lepper, for å kunne bli gode på området.

Lepper er svært etterspurt og jentene er allerede fullbooket til jul. Kun ledige timer blir annonsert om noen blir syke eller booker om.

Nå er det fullt fokus på den nye NanoNT nålen vår og bryn skal ytterligere trenes på. Hver gang nyheter kommer inn til klinikken, skal jentene holdes oppdaterte og dere vil dermed få det beste vi kan tilby dere som kunder ❤

Følg oss gjerne på snap: @solpmu slik at dere kan fange opp nytt om hva som kommer og ikke minst kan dere få tildelte modellplasser!

Gjerne lik og del innlegget, det setter vi stor pris på. Fra slutten av november vil dere få oppleve den største nyheten innen SOL PMU til dags dato.

Følg med!

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design