hits

Modell på bryn søkes ❤

NanoNT....tynnere nåler på markedet finner du ikke og stråene sitter som støpt uten å flyte ut! Marie og Tina skal trene på teknikk på bryn i morgen og to modeller får -50% inkl. et gratis refill.

Hvem ønsker? Disse brynene har vår nye ansatte Marie laget. Tina og Marie har allerede fått god erfaring og du får en allerede dyktig behandler på bryn.

SMS 90988873

Gjerne lik, tagg og dele ❤

5 kommentarer

Skrevet av Inger Lise Dahl den 16.10.2018 kl.21:41

Har mistet mye hår å di er veldig lyse. Jeg får ikke tegnet bryn selv. Blir bare rart. Jeg var utsatt for en ulykke for 2 mndr siden å knuste beinan bak øyet å fikk operert inn en plate for å støtte øyet. Ble så uheldig å fikk gule stafylikokka så hovnet opp så mye at huden på kinnet sprakk. Så no ser jeg ikke ut. Øyet er dradd nedover og har arrvev på halve siden av ansiktet. Får ikke sminket meg. Så å få fiksa brynan har betydd mye for meg. Ikke no ok å ikke få sminket seg å er så blass på bryn å vipper, pluss jeg har fått mørke farger rundt øyet å på kinnet pluss et stygt arr. Dette har betydd mye for meg. 💖 Håper jeg er den heldige.🤗

Skrevet av Cathrine Hamnes Thoner den 16.10.2018 kl.21:44

Ønsker veldig gjerne bryn i morgen🙋‍♀️

Skrevet av Cathrine Hamnes Thoner den 16.10.2018 kl.21:46

Ønsker veldig gjerne å stille i morgen. Mob 90050889

Skrevet av den 16.10.2018 kl.22:07

Stemmer veldig for at Inger Lise Dahl får denne modellplassen!! ❤️❤️

Skrevet av Anita Røisland-Skotte den 16.10.2018 kl.22:51

Jeg er supernøye på øyenbrynene mine. Hadde vært fantastisk å slippe å ordne de hver dag. Jeg er gjerne modell 👍🏻🙂
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design