hits

Lepper for alle penga 💋

Pmu av lepper er noe jeg trener jentene på teamet mitt daglig på. Vi har stor pågang på alle behandlinger, men merker behandlingen av lepper er sterkt økende i alle aldre.

Fargen reduserer med opp til 60% innen de ti første dager og resultatet blir svært naturlig.

Bildet er tatt like etter behandling og leppene har litt hevelse, naturlig nok, men går raskt ned i løpet av kort tid.

Korrigering av lepper er noe vi utfører. Dette er en eldre tatovering utført ved annen klinikk, som jeg har justert. Mykere linjer, samt fylde er tilført. Vi fyller også farge i hele leppen om ønskelig.

Farge og form er et samarbeide mellom kunde og terapeut. Vi har vakre og naturlige farger som passer alle og enhver. Også her er bildet tatt like etter behandling i dag. Farge reduseres som nevnt med 40-60% innen de ti første dager.

Sjekk hvor nøyaktig arbeidene er utført. Er stolte av alle på teamet mitt. Bildene jeg har postet her, er utført av Marie og Tina, de to nyeste av jentene. Øvelse gjør mester.

Gjerne del om dere ønsker tipse noen om muligheten. 💋

God helg!

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design