hits

Søker modell på areola/brystvortetatovering!

Bildet er lånt fra balm_micro.

Vi søker modeller på areolatattoo da jeg kurser en av mine ansatte i nye teknikker.

Behandlingen er en flott løsning for de som har tatt brystløft/reduksjon, har hatt brystkreft og fått rekonstruert nytt bryst. Behandlingen utføres i 3D.

Som modell ved vår klinikk, vil jeg personlig ta del i pigmenteringen og du vil derfor få behandlingen til en sterkt redusert pris, samt et gratis refill inkludert. Dette gjelder for august og vil bli utført på kveldstid.

Kun tre modeller vil få sjansen. Gjerne lik og del om du vil tipse om et fantastisk flott tilbud. Noen vil kanskje sette extra stor pris på det ❤

Jeg underviser også i areola for sykepleiere over hele Norge.

Mail: sol@solpmu.com for pris og info.

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design