hits

Leppefarge som varer 💋

Lepper kommer i mange fasonger og utgaver. Noen velger å pynte på fasaden, mens andre lar det gå naturens gang.

Alt er vakkert, men når det kommer til sist, handler om hva man gjør for seg selv.

Fillers og permanent-makeup er det som gjelder om man velger gjøre et inngrep. Det fine med det, er at det forsvinner sakte men sikkert om man ikke skulle ønske fortsette med det.

Vi som behandlere, prøver gjøre alle til lags....så langt det lar seg gjøre. Det handler om utgangspunkt og hud. Vi jobber med levende vev og garanterer aldri noe, selv om vi ser at resultater blir jevnt gode.

Lepper er i tiden og er det en ting jeg kan love dere, er det at vi har pigmenter og utstyr av høyeste kvalitet, samt kompetansen som skal til for å gjøre arbeidet best mulig.

Interessert i kurs? Vi holder grunnkurs, samt utdanner deg som allerede jobber med microblading, pmu, tattoo, som er kosmetisk sykepleier osv. Vi skreddersyr alle kurser.

Vi er også store innen kosmetisk/medisinsk pigmentering.

Mail: andreas@solpmu.com for info.

Én kommentar

Skrevet av Carina Lie den 10.07.2018 kl.11:03

Flotte farger :) Ha en fin dag videre!
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design