hits

Vi gir vekk en beh. scalptattoo ❤

I dag ble endelig modellen min på scalptattoo ferdig. Fornøyd mann som har fått pigmentering av hodebunnen i naturlig fasong som ser ut som hår.

Sjekk så naturlig og flott resultatet ble. Det er mange som enda ikke vet at dette er mulig å få utført, men behandlingen blir stadig mere kjent.

Scalptattoo er en fantastisk behandling for alle som sliter med hårtap. Totalt håravfall, flekkvis eller har tynt hår hvor hodebunnen vises. I tillegg kan det pigmenteres over arr etter ulykke, ved hårtransplantasjon hvor arret er synlig og håravfall ved sykdom.

Det er meg en glede å kunne tilføye scalptattoo til våre behandlinger og jeg skal gjøre mitt ytterste for å gjøre en god jobb!

Blir veldig takknemlig om du deler og liker innlegget, da det kan gjøre en forskjell for noen som virkelig trenger det ❤

I Mosjøen har vi superdyktige Anniken, som også har spesialisert seg i faget. Hun er allerede kommet godt i gang.

For time i Mosjøen kan dere maile: anniken@solpmu.com

Behandlingen gjelder både menn og kvinner, så tips i vei 🙏

I august trekker vi en heldig person som får behandlingen gratis.

Følg oss gjerne på Instagram: scapart_solpmu

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design