hits

Lysere lepper permanent?

Bildet er tatt like etterbehandling med null filter/fotoshop! Viktig i disse dager.

Hvis dette funker, blir resultatet flott. Jeg er ingen stor fan av å lysne lepper, men har fått inn et mirakelprodukt som bare viser seg fra sin beste side .... og har overbevist en gammel rev som meg (det skal for øvrig noe til) 😍😅😅😅

Denne kunden ønsket lysere leppefarge og jeg er i gang med forandringen. Gleder meg stort til tilbakemeldingen og ikke minst se prosessen. I am in LOVE for første gang på mange år.....og det i en ny produktserie! ❤😎😇 #mylife #myjob #myworld

Har mange forespørsler om nettopp lysne leppefarger og ser på dette som et fremtidig prosjekt siden listene mine er lange. Jeg har derimot flere gode nyheter. Straks annonserer vi for dere her inne og på vår nye webside som kommer om litt!

Hvem ønsker lysne lepper? Glemte si fargen reduseres med 40-60% innen ti dager og vil bli.....forhåpentligvis myk og naturlig.

Gjerne lik og del om du vil tipse om saken 💋

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design