Et lite perspektiv på livet ❤

Skjønnhetsbransjen kan for mange virke overfladisk, slik er den ikke for meg.

Vi har alvorlig syke kunder som ønsker permanent makeup i en vanskelig fase i livet. Kan være etter sykdom feks. (cellegift) eller ulykke, hvor man trenger et annet fokus på seg selv. Ingenting gleder meg mere enn å kunne være til hjelp.

De fleste kunder som kommer til oss, ønsker å fikse litt på fasaden i en ellers travel hverdag. Spare litt på tiden i daglige rutiner, for å ha rom for andre viktige ting.

Det er hyggelig å gjøre ting for seg selv som gleder en, uansett hvor "uviktig" andre skulle synes det er. Det er viktig å kunne føle seg vel, det får vi daglig tilbakemeldinger på.

Har alltid på meg armbåndet fra min venn Børre Olsen (selv på jobb), som en daglig reminder på hvor skjørt livet er. Lev det livet som gir deg glede og påfyll, uten å hele tiden tenke på hva andre skulle mene om dine valg.

Setter pris på alle mine kunder, uansett ståsted og er takknemlig over å lære noe hver eneste dag.

Til slutt vil jeg bare si at pmu er et sterkt voksende yrke. Vi holder jevnlige kurser for nybegynnere eller videregående elever som ønsker fordype seg i teknikker. I tillegg holder jeg kurs for sykepleiere som ønsker utføre kosmetiske behandlinger innen areola/brystpignenteringer eller arrkorreksjoner.

Neste år blir mitt mitt fokus på undervisning større enn noensinne, da vi har en sterkt økende pågang av våre kurser.

Ønsker du priser og info. på hva vi tilbyr, kan du maile vår mann Andreas på kontoret.

Mail: andreas@solpmu.com mob: 93436912

Gjerne lik og del innlegget ❤

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits