Vil du lære å tatovere?

Sjekk de fine tynne nanostråene denne kunden fikk i dag. Elsker de nye fargene våre og denne heter: Persian Horse som er en varm, mørkebrun farge. INGEN røde bryn lengre å se, noe både vi og kundene fortjener ❤

Dere som ønsker kurser hos @solpmu kommer i en bransje med høy kvalitet på utstyr og kompetanse. Ønsker du info. og priser om hva vi tilbyr, kan du maile: andreas@solpmu.com

Neste år er allerede i ferd med å fylles opp og vi gleder oss over en sterkt økende bransje, som gjenspeiler seg i behovet etter dyktige linergister. Det lønner seg å kurse seg opp i videregående teknikker.

Gjerne dele innlegget, da noen kanskje vil lære et fantastisk yrke de aldri har hørt om.

Ingen kommentarer

Skrevet av Torunn den 08.09.2017 kl.22:21

Så fint! Hva koster det, og ca. hvor ofte bær man gjenta prosessen?

Ønsker en flott helg :)

Skrevet av Ada den 12.09.2017 kl.10:32

Jeg synes ikke det ser så bra ut, ser unaturlig ut oftest. I sjeldne tilfeller ser det bra ut, men da har som regel kunden et bra utgangspunkt. Mulig du er blant norges fremste innen faget, men - det ser ikke bra ut.

Skrevet av Tine den 11.10.2017 kl.19:01

Hei hei, jeg ønsker veldig gjerne info om kurs og hva dere tilbyr, og priser for kursene, når dere har ledige kurs osv. :-D

Mvh Tine Marie Christensen
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits