Endelig Vanessa's tur ❤

Om noen lurer på om familie og venner blir prioritert innen pmu, tar dere feil!

Vanessa er min svigerdatter, studerer sykepleie, legger vippeextension og har all booking hos SOL PMU. Hun er den blide stemmen på tlf når dere ringer for å bestille time, bytte time eller har spørsmål. Henne må dere være snill med, for er det en som prøver rydde i lister for å gjøre plass og gjøre alle til lags, er det henne.

Vi har enormt travle dager på jobb, lange kundelister og høyt tempo, men elsker den jobben vi gjør og ikke minst setter pris på alle våre kunder. Det sier seg selv at det blir liten tid til hverandre på skjønnhetsfronten, men desto mere setter vi pris på det når det skjer.

I kveld fikk Vanessa bryn med nanostrå. Det ferdighealede resultatet skal jeg poste når det er klart. Fargen heter Geisha og er en nykommer. Spennende å se hvordan den blir.

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits