Brystvorte/areola-tattoo er genialt!

I love my own new technique of areola pigmentation ❤ and so do my clients!

Areola pigmenteringer er mitt "hjertebarn" og jeg gleder meg til å undervise min nye teknikk videre. Dette brystet hadde en gammel areolatattoo som jeg korrigerte i ny farge og form.

Areola var pigmentert inn litt for liten og lav, samt i ulik farge fra den naturlige. Må nok ta et refill innen åtte uker igjen for å få justert det siste lille extra, men i dag ble både jeg og kunden fornøyd.

De nye areolapigmentene er fantastisk vakre og jeg gleder meg til neste kurs. Et nytt kull sykepleiere på plass, som skal få god nytte og ikke minst lære en fantastisk flott teknikk.

Gjerne lik og del, da mange enda ikke vet om denne fantastiske behandlingen.

Ingen kommentarer

Skrevet av Doc&Dask den 30.08.2017 kl.22:17

Det er så steike genialt for de som trenger det. Om man er operert for brystkreft eller sliter med selvtillit, eller har evt noe deformert fasong, så må jo dette være helt supert ;)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits