Også menn vil tatovere brystvorter/areola!

Det er viktig å vise frem resultater og at ikke bare kvinner/jenter trenger areola/brystvorte.

Menn vet kanskje ikke denne behandlingen eksisterer eller tør ta kontakt for å fikse på arr. Til det har jeg bare en ting å si; velkommen ❤

Jeg underviser også sykehus/sykepleiere i faget og jeg tør påstå resultatene ser naturlige ut, så langt det lar seg gjøre. Utgangspunkt må tas i betraktning da vi jobber med levende vev. Hudkvalitet: eks. (noen tar lettere eller vanskeligere med farge) ved arrvev etter ulykke, brannskade, operasjon osv. Alt vurderes og tas i betraktning.

Denne mannen er iallefall verdens lykkeligste og kaster nå t-skjorta på stranda. DET er vel den hyggeligste tilbakemeldingen å få.

Love my job ❤ Sol

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits