Nanohårstrå er siste nyhet!

Nanobryn er det siste på markedet og jeg elsker de nye tynne nålene som har kommet. Resultatene lar ikke vente på seg og brynene (pigmentene) både holder bedre og ser enda naturligere ut.

Opplever at kundene er enda mere fornøyde. Ikke minst er det GØY å se at bransjen stadig vokser og at pmu har kommet for å bli.

Å glede seg til hver dag på jobb er ikke noe jeg tar som en selvfølge. Mange kunder spør meg om jeg aldri blir lei av jobben min og til det kan jeg si med hånden på hjertet at jeg elsker den!

Gode arbeidskollegaer og fantastiske kunder gjør hver dag til en fest! :)

Ønsker du lære et flott fag som pmu/permanent makeup er, kan du maile:

Andreas@solpmu.com for priser og info. Kursene våre fylles raskt opp.

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits