Hvem ønsker leppefarge med pmu/tattoo?

Stor pågang med pmu av lepper og jeg skjønner det godt. Fargene blir veldig naturlige og resultatene vakre.

Litt transparent lipgloss på leppene og den "ferdige" fargen kommer på sin plass.

Hvem av dere kan tenke seg pmu av lepper og hvorfor?

Sjekk vår fantastiske webshop for Grande Lipgloss, som gir synlig økt volum, samt rikelig med fukt og spenst i leppene. ❤ Vår favoritt og anbefaling på pleie av leppene i ferien. Kommer i vakre farger!

Mvh Sol

Én kommentar

Skrevet av Elin den 26.06.2017 kl.15:14

Wow så utrolig lekkert! Jeg ønsker meg slike, for å rett og slett føle meg vel. Bruker Grande Lipgloss hver dag og er veldig fornøyd med den.

Skrevet av Gunn Marita sandlie den 26.06.2017 kl.15:15

Jeg vil vinne da jeg hater å bruke leppestift, jeg har liten munn og synes derfor det kan være vanskelig å få det pent

Skrevet av Hanne den 26.06.2017 kl.15:21

Æ kunne tenkt mæ pmu av lepper grunnet min vanlige leppefarge sklir liksom ut i ansiktfargen, har ikke kantene rundt leppene hvis du skjønner ka æ mene?!😂

Så har æ veldig tynne smale lepper, har prøvd masse forskjellige fillere for å få større lepper, men kroppen bare avviser fillere så det blir ikke større lepper på mæ, med mindre det blir pmu😳

Skrevet av Monica den 26.06.2017 kl.16:12

Jeg skulle gjerne om lommeboka var enig! For å fremheve den naturlige fargen ettersom jeg ikke er noen stor fan av leppestifter. Leppene går fort litt i ett med resten av hudtonen... farge nr 2 var nydelig!

Skrevet av Mariann Nilsen den 21.07.2017 kl.11:19

Har veldig lyst til å tatovere lepper..Ikke for fargens del egentlig men pga når man blir eldre så blir konturene litt "duffuse"...Tror kanskje at "hengemunn/sur munn" kanskje vil se bedre ut / bli mindre synlig ved å få definert munnen bedre ..🤔Tenker jeg gjerne vil ha det utført ganske raskt...Har sett på andre steder også...men har tatt både bryn og eyeliner hos dere og er veldig fornøyd
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits