Kylie Jenner lips 💋 trinn for trinn!

Kunden ønsket fyldigere lepper og jeg liker gjøre jobben gradvis. Her ser dere resultat etter første behandling.

Hun hadde en spissere amourbue fra naturens side, men på behandling nr. 2 ønsket hun enda fyldigere lepper.

Jeg myket den i tillegg opp, noe som gav en mykere effekt. Mye er mulig med permanent makeup og jeg elsker gjøre mine kunder fornøyde ..... så langt det lar seg gjøre 🔆❤

Restylane er ikke alltid et alternativ til fyldigere lepper. Permanentmakeup gir faktisk en mere naturlig effekt, om man ikke ønsker seg "volumet" som fillere gir.

Vi gir dessuten leppene fargen og konturen tilbake, som mange ganger avtar naturlig med årene, eller etter munnsår som mange er plaget av og som har gitt arr. Skjeve lepper kan også korrigeres og skader etter ulykker for å nevne noe.

Ønsker du se flere resultater kan du gå inn på våre instagramkontoer: solhegge og solpmu hvor det også nå ligger konkurranser ute!

💋💋💋💋💋

Ingen kommentarer

Skrevet av due den 13.06.2017 kl.11:16

Hvor holder dere til og hva koster en slik behandling ?
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits