Årets første sommerfest og litt familie ❤

Årets første sommerfest ble holdt i regi av min gode venn Alexx Alexxander. Gjett om den var hyggelig. Gode venner samles og da kan det ikke bli bedre. Her med Jasmin Haraldsen, Anita Hegerland og sjefen sjøl, den dyktige magikeren Alexx Alexxander som hadde tryllet frem en utrolig hyggelig kveld.

Anita og Jasmin er supre jenter, og vi har det alltid hyggelig sammen.

Med Jon Lundemoen og Pontus Boqvist kan det ikke bli bedre. Mange andre var også til stede og gjorde kvelden superhyggelig.

I dag hadde jeg fineste Lilja mi og sønnen min Alexander på boller, og vi har kost oss sammen hele dagen. Hun har lært bestemor yogaøvelser og vært streng sjef. Bettina & co kom også på bollefest. Helgen kunne ikke blitt bedre.

Et skjeldent bilde fra kjøkkenet :)

Matblogg kommer jeg ikke til å starte, så ta det med ro :)

Gleder meg til kommende uke med Jon Lundemoen, Bettina og Tuva på klinikken. Oppdaterer blogge som jeg har skjønt flere av dere savner.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

Ingen kommentarer

Skrevet av elisebr den 07.06.2017 kl.18:34

Så koselig! :) Ønsker deg en fin dag :)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits