Fokus på feiltattoo/pigmenteringer!

Det er alltid en utfordring å fikse opp i "feilpigmenteringer". Disse leppene var ujevne og skjeve, med arr etter omriss av liner.

Får stadig vekk tilbakemeldinger og mail fra mange som jobber med pmu, at de synes lepper er det vanskeligste de utfører.

Jeg har kun et svar å gi: Kurs dere opp og bli trygge på de behandlingene dere utfører. Vi ønsker kun våre kunder det beste resultatet vi kan gi.

Jeg har jobbet med pmu av lepper i snart 18 år, og kan med hånden på hjertet si det er den behandlingen jeg har blitt mest gla i. Bryn har alltid vært min signaturbehandling, men det er leppene som har blitt lagt merke til blandt mine kollegaer i utlandet.

Bildet er av leppene like etter behandling. Jeg liker rene linjer og jeg gleder meg til å vise dere sluttresultatet, når begge refill er på plass og healet.

Gleder meg med hver kunde som smiler ut døra mi på jobb. Mange spør om jeg aldri blir lei av jobben min. Hva tror dere? :)

www.solpmu.no for priser og info.

2 kommentarer

Skrevet av Kristine den 24.01.2017 kl.00:07

Noterer meg at du ikke skriver det med verken store bokstaver eller punktum mellom... Hva er "pmu" for noe?

God natt!

Skrevet av Sol den 31.01.2017 kl.21:36

Kristine:

Permanentmakeup :)

Skrevet av lovekimkardashian den 11.02.2017 kl.20:22

Fantastisk.............
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits