Har DU klinikk? Vinn årets nyhet på lipglossfronten!

Konkurranse KUN for klinikker på vår STORE nyhet fra @grandecosmetics Grande Lips ❤ Vi trekker ut EN heldig klinikk som får tilsendt de lekreste glossene vi noensinne har prøvd (testere og salgsvarer) som vist på bildet. De bla. forstørrer leppene og gir rikelig med fuktighet.

Du trenger kun like og dele innlegget, samt kommentere under hvorfor du ønsker vinne.

SOL PMU har agenturet. Om du ikke har klinikk selv, kan du tipse. Vinner din klinikk får du en gloss som takk ❤ Lykke til!

Ønsker du glossene inn til din klinikk kan du maile: andreas@solpmu.com 👈.

Produktene fra Grande Cosmetics er award vinnere. Meget høy kvalitet.

Vi trekker ut den heldige klinikken 11. desember.

#solpmu #grandelips

13 kommentarer

Skrevet av Kate tyler den 05.12.2016 kl.19:56

Jeg driver strøget negldesign og alltid vært på jakt etter noe som gir ordentlig fukt på leppene.så om dette er noe jeg kan selge i salongen og være fornøyd med selv er jo dette vinn vinn!

Skrevet av Maritha Ruudsengen den 05.12.2016 kl.20:53

Hadde vært kjempe moro å vinne glossene fra dere😍👌🏼 Da jeg har nyoppstartet klinikk, og kommer fra en liten plass, hadde det vært moro å kunne introdusere disse for kundene/folkene oppi dalen her😃👌🏼

Skrevet av Kjersti Aronsen den 05.12.2016 kl.21:29

Hei!

Så spennende, jeg har lyst å vinne😍

Har nettopp startet opp klinikken min igjen på Slependen etter mammapermisjon, nå ser jeg etter masse nytt jeg kan friste kundene mine med. Jeg har tidligere jobbet med leppeplumping, men aldri hørt om dette merke før. Veldig spennende med noe nytt🙏🏻Krysser fingene!

Skrevet av Ingrid-Alexandra Storvik den 05.12.2016 kl.21:30

Jeg har lyst å vinne lippglossene som er avbildet. Er for å bli fin til jul.

Skrevet av Veronika Emilie Horsberg den 05.12.2016 kl.22:06

Ååh, jeg vil veldig gjerne vinne de til min klinikk 😍 Åpner i nye lokaler fra januar, og hadde vært veldig gøy å tilby litt makeup i salongen! Bor på en liten plass med begrenset mulighet til å kjøpe makeup, så det hadde nok slått an :)

Skrevet av Merete den 05.12.2016 kl.22:29

Åååååå glede, denne har vi ventet på 😍😍 Så kos å vunnet, så de kan skinne sammen med de andre produktene fra Grande en liten stund før de blir revet vekk fra hyllene😍😍

Skrevet av Evelyn den 05.12.2016 kl.22:32

Ååå 😍

Jeg har salong i Storgata i Oslo , jeg driver med leppeforstørring , injeksjoner .Vi har negler og vipper og pmu hos oss også Hadde vært perfekt å tilby dette til mine kunder på salongen . Salongen min ligger inne på Brunogblid i Storgata , så har alle kundene til Brunogblid som også går forbi og kan få med seg disse fine lip plumperne 😍

Skrevet av Elisabeth Østvik / kosmetikos as den 05.12.2016 kl.23:01

Vil veldig gjerne prøve disse 😄

Skrevet av Marianne Kandela den 05.12.2016 kl.23:20

Synes dette høres spennende ut, og vil gjerne vurdere å selge de i klinikken vår.

Hadde vært moro med noe nytt😍

Skrevet av Cisilie Faye den 06.12.2016 kl.00:44

Tror de kan slå an i salongen! Veldig lyst til å prøve selv!❤

Skrevet av Clinic Cava as den 06.12.2016 kl.08:13

Vi har pr i dag, kun makeup fra Babor, og på utkikk etter mer. Hadde vært utrolig gøy å fått testet dette i vår nyoppstartete salong. Vi er fem jenter, men tre firma som har slått oss sammen i Mo i Rana 💗

Skrevet av Marie Lindeman Johansen, glostudio.no den 06.12.2016 kl.10:37

Dette ser ut som en perfekt påbygging av det varesortiment jeg har fra før, da det jeg føler jeg mangler er spennende spesial produkter med herlige farger for lepper 💋 Jeg driver glo studio som holder til i ett eksklusivt og originalt gårdslokale som også rommer frisør, vippe extension, permanent makeup og interiør (Frua i Laaven). I Glo studio er vår spesialitet makeup, hudpleie og massasje. Hadde vært spennende å kunne teste ut disse produktene, og forhåpentligvis finne ut at dette selger så bra at vi må fortsette å ta de inn :) Mvh Marie Lindeman Johansen

Skrevet av Hud & Spaterapeut Linda Marie den 07.12.2016 kl.09:11

De ville passet perfekt her i min lille klinikk sammen med resten av Grande produktene <3 Ønsker å utvide tilbudet til mine kunder og det hadde vært ekstra gøy å vinne disse herlige glossene :)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits