Er leppebehandlinger viktig?

Jeg har blogget mye lepper i det siste og med god grunn. Permanent-makeup av lepper har virkelig tatt av og jeg skjønner hvorfor.

Skjønnhetsbransjen er stor og tilbyr mange typer behandlinger. Man velger ut i fra behov og ønsker. Man kan jo stille seg spørsmål om behov og mange er fortsatt imot at man fikser på utseendet.

Jeg føler stort ansvar og det mange ikke vet, er at vi sier nei til enkelte. Det er ikke slik av vi utfører behandlinger vi ikke kan stå for.

Personlig har jeg sagt nei til flere i løpet av årene, noe som ikke er populært, men så er jeg heller ikke så opptatt av at alle skal like meg heller. Det viktige er at man står for det man gjør og føler man utfører en god jobb.

Det finnes en behandler for alle tenker jeg. Viktig er det å respektere et nei om det blir utfallet. Gleden av å jobbe i en omdiskutert bransje skal få være der og blir noen lykkelige av å fikse på utseendet, skal man få lov til å være det.

Man bestemmer vel over seg selv? 😊

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits