Lærling fra Stryn hos SOL PMU

Denne uken har vi lærlingeuke og dyktige Margrethe Muri Simonsen fra Stryn er på plass hos oss for å trene på teknikker.

Det lønner seg å kurse seg opp og vi gleder oss over hver og en som gjør suksess med pmu. SOL PMU ønsker alle som har tatt kurs på "treningsuke" for å bli tryggere i faget og ikke minst få oppfølging, veiledning og gode tips og råd. Gull verdt for videre arbeide. Lærlingene får jobbe med modeller hver dag og velger områder de ønsker trene mest på.

Ønsker du lærlingeuke? Mail: andreas@solpmu.com

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits