Kun en behandling. Sjekk amazing resultat!

Sjekk hvor godt huden på denne kunden har tatt til seg pigmentene etter kun en behandling. Hun var superfornøyd og jeg med.

40-60% av fargen reduseres innen de ti første dager. Det er viktig at man tar sine forhåndsregler, slik at brynene får best mulig pleie i tiden etter behandlingen. Solarium, bad i basseng, hard trening osv. er tabu i dagene rett etter.

Som dere vet, består en behandling av "ferdige" bryn hos oss av tre behandlinger. To refill er inkludert i prisen. Noen har nok med kun et refill og det gleder oss å se. I noen få tilfeller er et extra refill nødvendig.

Vi gjør jobben vår så godt vi kan, men det er huden din som avgjør resultatet. Husk vi jobber med levende vev.

Én kommentar

Skrevet av Karina Larsen den 13.12.2015 kl.11:42

Så flott! :)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits