Lære pmu/tattoo i kun bryn?

Etterspørselen etter kurs i kun pmu av bryn har økt. Ingenting gleder meg mere. Å bli god på et felt, er ingen dum ide. Jeg tror jeg har veldig mange med meg, når jeg starter opp med enkelte spesialkurs i pmu av bryn over nyttår.

Anniken er en av jentene mine som har konsentrert seg om bryn og eyeliner. Hun har nå fått fordypet seg i lepper og har fått god erfaring på området nå. Ting tar tid og når det gjelder pmu vil jeg arbeidene skal være bra. Ingen blir flink over natten og erfaring over år er svaret.

Nå er de "ferske" jentene på klinikken heldige som har meg. De lærer hver dag, men det viser også hvor viktig tilbudet om å være ved klinikken en dag er, samt hospitantuken er.

Våre ordinære grunnkurs fortsetter som før og er fullbooket ut året og med ventelister i 2016. Ekstrakursene med kun bryn, er nytt får 2016 og jeg kommer til å holde max fire av dem, med max 5 elever pr kurs.

For å booke plass kan dere maile vår mann Andreas Jensen på kontoret: andreas@solpmu.com

Vi gleder oss over nye tilbud og ikke minst over at interessen er så stor.

Mvh Sol

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits