Resultat brystvortepigmentering!

Vi i @solpmu spesialiserer oss stadig vekk. Nå har jeg Anniken og sykepleier Eva Kathrine på teamet med å pigmentere ny areola etter brystkreft og brystreduksjon/løft. Denne helgen har jeg leid inn extra expertise for spesialtrening. Dyktige Lesley De Decker fra Belgia, samarbeider med sykehus og leger og er meget dyktig på sitt felt. Kunst sier nå jeg.

Ps! Bildet av areola er tatt like etter behandling og fargen blir dusere og mere naturlig innen ti dager.

Ønsker du bestille time for areola til redusert pris (første ti kunder) kan du maile: post@solpmu.com (Oslo) og Anniken@solpmu.com (Mosjøen)

Vi kommer til å trene intensivt fremover og forventer flotte resultater.

I morgen kommer de første modellene og vi gleder oss til å sette i gang med Lesley som "trainer". Interessant!

Selv har jeg allerede tatt to kurser i pmu av areola og lærer stadig noe nytt. Jeg har jobbet med behandlingen i min klinikk i flere år allerede. Siden ventelistene mine er så lange, er det på tide å få trent opp to jenter til.

Må tilføye til slutt at modellene våre er fantastiske. Vi setter STOR pris på dere. Eva og Anniken vil følge dere nøye opp.

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits