Supertilbud på pmu/elevbehandlinger!

Uka som har gått har vært intensiv og krevende for mine elever på grunnkurs i permanent makeup. Mye skal gjennomgås på få dager og jeg har et stort ansvar. Det gleder meg stort når jeg ser elevene skinne på siste dag. Dette er er fag som er sterkt voksende og som jeg med årene har blitt stolt av å være en del av.

Vi har i hovedsak jobbet med bryn og eyeliner og lepper skal vi komme nermere innpå etter hvert. I år får jeg to elever fra USA som kommer reisende til Oslo for å lære "leppeteknikker" av meg og til neste år kommer det kollegaer fra flere land. Pmu av lepper er krevende og jeg gleder meg til å lære SOL PMU-elever gode teknikker etter hvert.

Vi er stolte av tålmodige modeller som stiller opp gang på gang. Dere skjønner elever må ha ro og ikke minst tid for å komme i havn. Håper jeg nevner dere ofte nok, slik at dere skjønner at uten dere, hadde vi ikke fått de resultater vi ønsker oppnå.

Er det noen som ønsker "spesialpris" hos våre ferske elever, kan dere kontakte jentene direkte:

Line Hverven (Signaturklinikken/Lillestrøm) mob: 93245252

Sara Brynlund (Svinndal) mob: 91666480

Amandr Parvaneh (Oslo) mob: 46765858

Jeanette Vangen (Drammen) mob: 94309099

Shqipe Berisha (Langhus) mob: 92018812

Da ønsker jeg alle mine elever lykke til og håper vi sees snart igjen!

Del gjene innlegget slik at flere som ønsker litt rimeligere pmu ser muligheten.

Er dette et fag DU kunne tenke deg å lære? Mail: andreas@solpmu.com for info og priser.

Vi har flotte kurslokaler og ikke minst oppfølging. Fra oktober har vi Bettina som skal jobbe ved skolen kun på elev og modelloppfølging. Info kommer om litt. Gled dere :)

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits