Feiltattoo i ansikt er IKKE ok!!

I dag fikk jeg en vakker dame inn på korrigering av feiltattoo av bryn. Blir oppriktig lei meg når jeg ser resultater som dette.

Dette ble resultatet etter første korrigering med pmu. Man skulle tro dette var uopprettelig, men ser jeg potensialt, prøver jeg hjelpe.

Det må to til tre behandlinger til før vi er i havn, men når jeg så hvor lykkelig hun ble i dag, vet jeg at jeg gjør en viktig jobb.

Jeg brukte i tillegg ripar cover i underkant av brynet, for å dekke over det røde som var igjen. Jeg vil se resultatet av pigmenteringen av hva som sitter igjen, når hun kommer tilbake for refill. Justeringer/korrigeringer må utføres med varsomhet.

Hva kan du selv gjøre for å unngå at dette skjer, om du vurderer pmu/permanent-makeup?

Sluttresultat kommer etter hvert!

3 kommentarer

Skrevet av Frøken Fiolett den 07.01.2015 kl.21:16

ble mye mye bedre :)

heldigvis!

Skrevet av blondie den 07.01.2015 kl.21:25

Godt nyttår! :-)

Du er helt rå Solvår!!

Kult bloggdesign!

Klem

Skrevet av SideForSide den 07.01.2015 kl.23:50

Det der var virkelig ikke fint! Godt man har slike som deg, som kan rette det opp igjen. Helt utrolig hva du fikk til der! :)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits