Så galt kan det gå med pmu/tattoo!!

Denne kunden kom for pmu hos meg, etter å ha fått fire forskjellige bryn pigmentert inn fra før. De har blitt korrigert og dekket over med hudfarge etter hvert forsøk som har endt galt. Feil fasong som jeg rettet opp i dag :)

Ikke lett å tegne over selv og alltid flott med veiledning og tips om man er mottakelig for det. Denne kunden kan få brynene både tettere og tykkere ved neste refill uten problem. Spørsmålet er om hun ønsker det da :)

Del gjerne innlegget for å vise at mye er mulig å rette opp i!! Takk :)

www.solpmu.no

I dag ser dere hvor mye jeg fikk korrigert ved første behandling. Brynene hennes var totalt ulikt tatovert inn fra før. Gjett om denne jenta ble glad? :)

6 kommentarer

Skrevet av Sheherat den 19.03.2014 kl.18:20

Jeg har sett at du er kjempeflink og en dag kommer jeg kanskje innom deg for å unne meg bryn jeg ikke trenger å sminke på hver dag :)

Skrevet av Sjanni den 19.03.2014 kl.23:04

Wow! Du er bare helt rå :D selv gikk jeg til en av deres samarbeidspartnere og fikk nye bryn. Alt jeg behöver å gjöre nå er å nappe de og de ser alltid perfekte ut :D

Skrevet av Sol den 19.03.2014 kl.23:20

Sjanni:

Så flott å høre :) gleder meg!!

Skrevet av ariana den 20.03.2014 kl.00:31

Hei;) jeg har fått tattovert sorte eyeliners som ikke er pent. De er ujevne og jeg har latt de falme med vilje. Vil ha de boooort! Går det an å tattovere med hudfarge for å skjule dette? Ar

Skrevet av trine den 20.03.2014 kl.22:40

Super super suuuuper fornøyd allerede etter første gangen. Bare det å kunne våkne med perfekte bryn uten å trenge å tegne noe føles heeelt fantastisk :) tuuuusen takk! Gleder meg allerede til neste time :)

Skrevet av Sol den 20.03.2014 kl.22:41

trine:

Sååååå hyggelig å høre :)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits