Kurs i å rette opp feil pmu/tattoo!

For å korrigere misfargede bryn, samt feil fasong må man ta kurs. Her skal man ikke TRO, men VITE hva man mixer i farger for å nøytralisere det som er i huden.

Jeg holder korrigeringskurs 3-4 mai og har to ledige plasser igjen. Mail meg på: post@solpmu.com om du ønsker plass. Søker også modeller til samnme kurs som mener de har en feilpignentering i ansiktet!

Dette er en behandling, blandt ca 4, før vi blir fornøyde. Vi er godt i gang og ikke minst på rett kjøl nå. Lilla pigmenter skal vekk, samt spisser i fronten av brynene. Vi liker myke fronter på bryn og ikke kunstige firkanter!!! DET kan man tegne med makeup :)

#permanentmakeup #correction

2 kommentarer

Skrevet av May Cathrine Arntsen den 15.03.2014 kl.22:13

Vil gjerne være modell. Har feilpigmenterte bryn.

Skrevet av Sol den 15.03.2014 kl.23:08

May Cathrine Arntsen:

Send oss et bilde på post@solpmu.com av dine bryn!
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits