Feiltattoo av bryn x 3

Denne kunden kan man si har vært max uheldig. 3 ganger har hun vært uheldig med valg av behandler, da de har laget 3 forskjellige bryn og alle var feil.

I dag har vi rettet opp og laget ny fasong, med utgangspunkt i alt det gale som hadde blitt gjort. Noe fjerde bryn er ikke akuelt :)

Som dere også ser, er det lagt hudfarge over de aller nederste brynene (annen behandler) da de er pigmentert inn for lavt. Her har jeg brukt ripar cover makeup over for å dekke den alt for lyse hudfargen som er brukt. Den kan dekkes enda bedre, men gav henne bare en lett touch i dag da hun er nypigmentert! Når brynene er grodd, kan hun legge covermakeup tett inntil.

7 kommentarer

Skrevet av den 29.01.2013 kl.13:54

wow:)!

Skrevet av maritaextensions den 29.01.2013 kl.16:12

uff..

Skrevet av Linn den 29.01.2013 kl.16:13

Ser bra ut :-D

Skrevet av Gjesenia den 29.01.2013 kl.16:31

Fin blogg du har :)

Skrevet av Anette Arentzen den 29.01.2013 kl.16:43

Heisann! jeg har alltid lurt på dette fenomenet av tattoverte bryn.. Er det slik at de blir for alltid? eller forsvinner de etter noen mnd? er det på samme måte som med vanlige tatoveringer?

Kan ikke du skrive ett innlegg om dette? :)

Skrevet av Janet Olsen den 29.01.2013 kl.16:44

Woow, irriterende og ekkelt da! :o herregud.. Er bra dere fikk ordnet opp å fikser bryna! Nå så det helt fantastisk ut. Nesten som at jeg vil gjøre det selv. :P

Skrevet av Camilla den 29.01.2013 kl.16:45

Synes brynene ble kjempe fine :)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits