Permanent makeup før sommeren?Sommeren er storsesong for permanent makeup og da jeg selv har lange ventelister er Bettina den dere får om dere ikke orker vente på meg :-)  Jeg har selv lært henne opp og Bettina jobber vegg i vegg med meg ved Ellipse Klinikken i Oslo. Hun har hatt travle dager allerede og er i Oslo 14 dager av gangen da hun også skal jobbe med permanent makeup i nord-norge. Uke 12 (fra 21-25 mars) har hun enda ledige timer, da hun bestemte seg for å være en ekstra uke pga stor pågang, noe jeg synes er kjempehyggelig! Det er flott med kollegaer i bransjen og man lærer stadig noe nytt. Denne helgen var jeg i Berlin og utvekslet erfaringer med andre "Linergister/permanent makeup artister" fra andre land og har noen spennende ideer jeg skal teste ut i løpet av året! Nye teknikker og kurser er det som gjør at man holder høy standard, man ønsker det beste for sine elever og kunder.

SOL pmu har ansatt Bettina

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits