Bettina jobber snart for SOL PMU :-)

Da er det ikke lenge til Bettina kommer til Oslo for å jobbe med permanent makeup. Jeg har travle dager og ser frem til å tilby kundene mine ekstra behandlinger, for de som ikke ønsker vente på timer hos meg. Bettina tilbyr behandlinger til litt reduserte priser, men er en dyktig jente som tar ALT av kurs jeg tilbyr fremover for å oppgradere seg maximalt. Med andre ord er dere i trygge hender. I tillegg jobber jeg vegg i vegg med henne bokstavelig talt! Se websiden min for ytterligere info HER om hva Bettina tilbyr!

MVH SOL PERMANENT MAKEUP

7 kommentarer

Skrevet av Karion - kommenterer altid tilbake :) den 30.01.2011 kl.19:08

Fin blogg :)

Kommentere ?

Skrevet av den 30.01.2011 kl.19:09

gøyalt da gitt =)

Skrevet av ida den 30.01.2011 kl.19:33

fin blogg<3

Skrevet av Silje, Trude og Andrea den 30.01.2011 kl.19:42

bra blogg ;)

Skrevet av Line den 30.01.2011 kl.23:37

hei, har lenge vært innom tanken på å få tattovert brynene mine, da jeg kom over hjemmesiden din. hva er egentlig forskjellen på behandlingen til 4800 og den til 6000? jeg har middels tykke bryn,

men de er korte og usymetrikse, er egentlig usikker på om noe kan redde dem. Lurer derfor på om du noen gang har avist kunder, nettopp fordi du ser at det ikke er mulig å rydde opp i problemet. litt teit spm, men lurer sånn:)

Skrevet av Malin den 31.01.2011 kl.17:29

Håper du kan hjelpe meg :) jeg begynte plutselig å svi i ansikte, akkurat som om det brenner, så ble jeg rød flammete. Vet du hva dette er ? håper du kan hjelpe

Skrevet av Sol den 31.01.2011 kl.20:18

Malin:

Mulig du er allergisk mot noe. Forsvinner det ikke, må du kontakte legen din :-) håper det har gått over nå!
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits