Eyvind Hellstrøm er en jeg følger med stor interesse hver søndag. For en dyktig mann som bygger opp personale og rydder opp i elendig matkultur. Man kan jo undre seg over hva som finnes rundtomkring på utesteder både over og i grytene. Hellstrøm gjør en imponerende jobb og det hadde virkelig vært betryggende å sett et “Godkjent” stempel på døra på alle spisesteder i Norge, men da hadde han nok fått litt av en jobb. Ikke arbeidsledig med det første tenker jeg 🙂
Jeg skulle gitt mye for å blitt servert av Eyvind Hellstrøm. Jeg har forøvrig en samboer som serverer meg de lekreste retter daglig. Resultatet av lørdagens middag ser du på bildet under og det av en amatør 🙂 som elsker studere oppskrifter!
Det er deilig å spise god mat som også ser bra ut på tallerkenen! Enig?
uff, han liker jeg ikke, han virker så himla streng! :p
helenaahs:
Det er det som gjør han så dyktig.
Hehe, såsant.
Han virker veldig streng ja.. Men har ikke fulgt veldig med på han, men maten hans ser god ut 😀
jeg liker ikke han! men har vell likt maten hanns tror jeg 🙂
Jeg digger han . Det er så godt for ei som er i restaurant bransjen selv å se at han viser at bransjen ikke bare er å lage mat. Det er hardt arbeid, det er å være engasjert i faget og ikke minst utrolig mye kunnskap. Og det har den mannen nok av .. Da han var på Bagatelle var jeg og spiste og det var fortreffelig mat og god service.. Man må ha tæl skal man holde ut i restaurantbransjen 🙂
huff… er glad han ikke er i familien min…. :/
http://tom-til-med.blogspot.com/
Hellstrøm er en allright fyr 🙂
Følger alltid med på hans programmer 🙂