Lavkarboknekkebrød!

Fikk denne oppskriften av en kollega på jobben, men fikk de først servert i sommer av datteren min Anniken. Spiste så mye av dem at jeg var mett i flere dager. Nydelige knekkebrød som for det første er sunne og ikke minst "nyttig" snacks for kroppen for de smaker faktisk godt!

3,5 dl samalt rug
3,5 dl havregryn
1,5 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl kli
1 dl valnøtter
1 ts salt
1 ts honning
7 dl vann

Bland tørt
Bland honning og vann, og bland alt
Trykk ut på 2 bakeplater
Tynt!
Jeg hadde bare vanlig bakepapir, men prøv pizza-bakepapir…
180 c ca 50 min, og 15 min m døra åpen etterpå.

Juster og add andre korn etc, og tryll ivei 🙂

PS! Smør deigen "tynt" utover. Da blir de sprø og deilige. Smart som mellommåltid!

11 kommentarer

Siste innlegg