Rene fine linjer er en selvfølge!

restylane ellipse 004

Denne klienten har jeg blogget om før. HER kan du lese om hva jeg skrev i innlegget! Nå kom hun tilbake for å rette opp liplineren som hadde blitt litt hakkete og ujevn ved besøk hos en annen Linergist! Det betyr spesielt mye for alle som får utført en jobb med Permanent Makeup i ansiktet at den er gjort med pinlig nøyaktighet! Under kan du se hvordan jeg la en ny lipliner kant i kant med den gamle!

restylane ellipse 011

Hva mener dere? Bildet er tatt like etter behandling, og fargen noe sterk. Den reduseres med 40-60% innen de ti første dager, og gir en flott og dus markering av leppekant. Når dette skal sies, er jeg selv tilhenger av å fylle/farge hele  leppen i sin helhet! Men en voksen dame som dette vet hva hun vil, og bruker i tillegg leppestift hver dag :-) Smak og behag! Hos meg får kunden det hun ønsker.

Mvh Sol
4 kommentarer

Skrevet av Ane Østnes den 28.11.2009 kl.18:13

Ja, det burde være rett for at det skal se bra ut.. Du ser ut til å være flink :)

Skrevet av Shamithra den 28.11.2009 kl.18:24

oi, så kult! :D:D

Skrevet av Miss Lunatiq den 28.11.2009 kl.18:31

Jeg likte ikke den liplineren..

Skrevet av Anne Kjersti den 28.11.2009 kl.19:31

Ble MYE flottere og jevnere, men jeg ville nok også fylt hele leppen i stedet :)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits