Ønsker du proff makeup til julebord?

ellipse eyeliner jul 045

I kveld stakk jeg innom Body Shop på Majorstua på vei hjem fra jobb! Elsker de deilige fruktige duftene fra produktene i butikken. 27-28-29 november tilbyr de å legge makeupen din til julebordet for kr 150,-  Synes det er en flott tilbud og spennende måte for å  få testet ut fager og produkter på uansett!

Bruker noen av dere makeup fra The Body Shop og er det bra kvalitet? Jeg liker filosofien til konseptet. Les mere om den HER
6 kommentarer

Skrevet av Bengin ~ Mote&Glede den 25.11.2009 kl.19:34

åå, det har jeg sykt lyst på! Finnes det nettbutikk? ;-*

Men det er en liten ting. Jeg trenger hjelp på bloggen til å få noen til å slutte å spre rykter og lyve om meg, så det hadde betydd ubeskrivelig mye hvis du kunne skrevet en kommentar og støttet meg litt. Det hadde betydd alt! :'(

Skrevet av mystylefashion den 25.11.2009 kl.21:19

så herlig ! skjekk ut motebloggen min : )

www.mystylefashion.blogg.no

Skrevet av <3Linn den 25.11.2009 kl.21:21

Jeg elsker the body shop! :)

Skrevet av Nora den 25.11.2009 kl.21:27

Har brukt en del fra The Body Shop, og fellesnevneren er somregel at øyenskyggene drysser noe innmari! Skulle legge sminke fra The Body Shop til en sentervisning når jeg gikk på makeupartist skole, og kunne da kun bruke TBS produkter. Noe var bra, men øyenskyggene (det var en spesial edition til jul) var kjempedårlige..

Ellers har jeg helt sluttet å kjøpe fra the body shop pga at de eies av L`oreal og L`oreal tester på dyr, derav synes jeg ikke det er ok å støtte dem.

Fin blogg forresten :-)

Skrevet av Par i Hjerter mamma,pappa og barn den 25.11.2009 kl.21:30

Oj, så spennende, kanskje jeg skulle ta turen innom der før julebordet :-)

Skrevet av Sol den 25.11.2009 kl.21:31

Nora:

Dette står på nettsiden til The Body Shop:

Mot testing på dyr

Vi mener at det er uetisk og unødvendig å teste kosmetikk på dyr. Det bør forbys. Derfor tester vi ikke kosmetikkproduktene eller råvarene våre på dyr. Vi gir heller ikke andre fullmakt til å gjøre det. Det har vi aldri gjort, og vi kommer heller aldri gjøre det. Vi påser også at alle produktene våre er egnet for vegetarianere.
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits