Tøffel UGGS :-)

andreas 002

Har besøk av sønnen min Andreas denne helgen! I dag shoppet vi i Bogstadveien...koselig å få ungene sine på besøk. Det verste med å flytte fra Mosjøen er savnet av ungene. Vant å ha dem rundt meg hele tiden, lage familiemiddager og samle alle 4 når jeg hadde sjansen! Får bare håpe på masse besøk i Oslo :-)

andreas 011

Kjøpte meg disse deilige tøflene i 100% ull forleden. Elsker dem....men Henning synes de er grusomme :-) Kan vaskes i maskinen på 30 grader. Ser ut som UGG tøfler :-) love it!!
2 kommentarer

Skrevet av ciliemor den 27.11.2009 kl.14:22

Oh, der fikk jeg en ide :) sånne kan man sikkert lage selv :) Tralalalala....

Skrevet av Cindy den 28.11.2009 kl.18:21

Søte tøfler.;)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits