Nei nei nei....hvordan kunne du?

elin feil ellipse 019

Dette er en klient som har gått fast hos meg i alle år og tatt Permanent Makeup på bryn, lepper og øyne! For en tid tilbake lot hun seg friste av et "godt" tilbud for refill på ALT! 2500,- betalte hun for hele stasen....og endte opp med dette?
Dette er en dame som er meget nøye, og det skal man være når det gjelder sitt eget ansikt. På bildet ser dere at jeg har prøvd å rette opp litt med å legge lineren tett og rett inntil vippekanten. Dette kommer til å ta tid å få på plass igjen, da damen som har utført dette har "slurvet" som dere ser... mye utenfor der lineren skal ligge, og tykt! Det kan dere se av bildet under. Lepper og bryn skal vi rette opp ved neste time til behandling! Blogger mere om dette siden.

elin feil ellipse 032

Damen hun oppsøkte holdt til hjemme....og behandlingsbenken var en "madrass" på gulvet, hvor det ikke en gang var lampe over! Jeg tror klienten min skal være glad for at resultatet ikke ble enda værre enn det ble. Men "ille" nok som det er, da dette er et pinlig nøyaktig håndtverk!! Hva mener dere om dette? Lar vi oss friste for lett?

Mvh Sol
9 kommentarer

Skrevet av Synnøve den 30.09.2009 kl.19:22

fin blogg:)

Skrevet av Anne Kjersti den 30.09.2009 kl.19:28

Jeg sverger til deg Sol! Kan ikke falle meg inn å gå på slike "gode tilbud" i alle fall. Vi sees på fredag! JIPPI!

Skrevet av Marianne den 30.09.2009 kl.19:59

Oi! Bra hun får kommet til deg så du får rettet det opp. Personlig kunne jeg aldri tatt permanent make-up.

Skrevet av amilie den 30.09.2009 kl.20:01

hei

Skrevet av Åshild - Fotoblogg den 30.09.2009 kl.20:15

"Hjemme scartchere" er noe herk. Hjemme tattoovering (både sminke-tattoovering og vanlig tattoovering) er noe av det dummeste en person kan gjøre! Uansett hvor "proff" de høres ut, og får skrøyt så er de INGENTING mot de som faktisk jobber med det profesjonellt.

Skrevet av lilllemy den 04.10.2009 kl.01:07

Bra du blogger om slike ting, sånn at folk ser hvor skummelt det er å gå for slike "gode" tilbud. Kjempe bra blogg!

Skrevet av Bettina den 04.10.2009 kl.15:07

Grøss. Ja, holder man seg ikke til tante sol, så får man svi;)

Skrevet av Elin - Stine - Lene - Kristin - EileenK - Ida den 09.10.2009 kl.10:56

:) oi oi oi!! Det er det jeg sier, velg TRYGGHET:):) Det er mye dyrere å rette opp skader, enn å få gjort jobben ordentlig gjort i første omgang. Av og til kan en heller ikke rette opp etter andre, og det er litt kjedelig, spesielt i ens ansikt!

Klem Elin

Skrevet av Siv Heidi den 13.10.2009 kl.10:09

Skrekk og gru!! Får helt frysninger av å se dette.. Må bare si at jeg ALDRI hadde lagt meg på en madrass for å bli tatovert.. Og jeg betaler heller full pris for å få skikkelig og seriøs behandling..

Her i Trondheim er det også en salong som er så billig på PM at jeg blir skeptisk m en gang. Dessuten er d en skam at enkelte priser seg ut, da d ødelegger for oss seriøse linergister..
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits