Helgebesøk i Ringsaker :-)

moelv 010

Ved gjestebrygga i Moelv, lå denne flåtebåten. Eieren hadde brukt over 2000 arbeidstimer på å bygge den. Artig sak, som de hadde stor glede av! Stort styrhus med god plass, og plass til stoler på dekk :-)

moelv 028

moelv 027

Sjekk det flotte anlegget. Måtte bare stoppe og ta noen bilder...men viser bare en brøkdel av hvor vakkert dette stedet er! Moelv må være valget for deg som ønsker utdanne deg til Gartner eller Blomsterdekoratør! Sjekk ut mere her.

moelv 075

Kunne lagt ut milevis av bilder fra Moelv og området rundt, men stedene må oppleves :-) Denne regnbuen over Hamar måtte jeg bare forevige :-)  Vi kjørte mange mil i områdene rundt for å se på alt i Ringsaker og omegn. De mange store gårdene og jordene imponerte meg! Helgen har vært fantastisk! Slenger med et bilde av denne gamle bussen av merket Volvo som sto utenfor en STOR gård ved navn Hoel Gård!

moelv 068
Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits