Robinson Kathrine

kathrine pehrsson

For noen mnd siden fikk jeg besøk av Kathrine Pehrsson som ønsket seg bryn før hun skulle dra til varmere strøk for å være med i en tv serie :-) Serien viste seg å være Robinson ekspedisjonen på TV3.

For de som har fått utført Permanent Makeup, så vet dere at det er 2 refill i prisen, og disse må som regel til for å få det ønskede resultat. Bekymringen min var ikke liten da Kathrine ikke rakk annet enn første behandling hos meg før hun reiste. Jeg måtte derfor utføre pigmenteringen noen hakk grundigere for ikke å risikere at hun fikk redusert brynene sine til " nesten ingenting" i løpet av de 10 første dagene. Tror ikke hun var det grann bekymret over over dette selv når det skal sies :-) Kathrine er en tøff jente! Nå har hun vært til første refill, og brynene så imponerende bra ut etter å ha vært i sola over tid. Hvor lang tid skal det bli spennende å følge med på... :-)  Lykke til!!

Da har jeg lånt dette bildet fra bloggen din Kathrine :-)  seher.no  Bloggen til Kathrine kan dere følge her! Mye spennende. 

Takk til deg K.
2 kommentarer

Skrevet av Margrethe FL den 14.09.2009 kl.00:24

Hvor mye koster det og ser det naturlig ut ? =)

Skrevet av Sol den 17.09.2009 kl.15:19

Det koster kr 4500,- og ser naturlig ut ja :-) Du får det som du ønsker det selv.
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits