Nyhet fra Dermalogica

dermalogica 001

I dag jobbet jeg hos Oslo HudpleieklinikkGrunerløkka hvor de satte den nye serien fra Dermalogica på disk! Serien heter ChromaWhite TRx og inneholder flere produkter som skal virke lysnende på huden. Etterspørselen etter lysnende produkter laget spesielt for å behandle hyperpigmentering og for å øke hudens klarhet, har tradisjonelt sett vært populære i asiatiske og afrikanske områder. Nå ser vi at etterspørselen etter slike produkter øker merkbart i hele verden.

Problemer med ujevn hudfarge/hyperpigmentering? Besøk Oslo HudpleieklinikkGrunerløkka hvor du vil få en grundig veiledning om hva en proffesjonell ChormaWhite TrRx behandling består av.

dermalogica 002

Oslo Hudpleieklinikk ligger i Thorvald Meyersgt. 60 på Grunerløkka
Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits