Bryn skaper balanse.

mag ellipse 008

En klient med sparsom hårvekst på bryn. I tillegg var de pigmenterte fra før, og hadde fått en uheldig farge!

mag ellipse 007

Klient før pigmentering. Brynene var heller ikke helt like.

mag ellipse 010

En fornøyd og flott dame. Hun ønsket en liten "knekk" på brynet for å gi ansiktet et løft, noe som er meget kledelig for henne. Hun skal til ytterligere to refill, så mulig hun ønsker dem tykkere siden. Det som er viktig å huske på, er at brynene kan lages "tykkere, lengre, mørkere osv", men aldri omvendt. Siden jeg har to gratis refill i prisen, lønner det seg å begynne forsiktig! Etter siste behandling har hun fått det resultatet hun ønsket seg.

Mvh
Sol Permanent Makeup
6 kommentarer

Skrevet av Sigrid. :) den 26.08.2009 kl.20:14

Det ble fint :D

Skrevet av Kristine den 26.08.2009 kl.21:04

Mye penere med markerte bryn, og skikkelig bra at du har gratis refill, det er skikkelig bra service! Jeg har nesten akkuratt forstått greia med markerte øyebryn :P

Skrevet av Lene Ask den 26.08.2009 kl.22:04

Det ble veldig fint. Ansiktet ble mer fremhevet :) Stråler ;)

Skrevet av Noor Kamil den 30.08.2009 kl.23:59

De ble super bra... Jeg er så fornøyd med mine atte:)Nå har jeg mistet mye av fargen, men det er jo meningen. Ikke noe fint med altfor mørke øyenbryn.Gleder meg fortsatt til refill i oktober! Da får jeg sett herlige Sola igjen:) Klem på deg skjønne dame

Skrevet av Malin Cecilia den 03.09.2009 kl.11:48

kjempeflott resultat! Jeg har bare halve bryn, og det er så stygt. Når jeg får penger og orker å reise en gang har jeg planer om å bestille time hos deg. Jeg har sett så mye bra resultater!:-)

Skrevet av Vinglekjersti den 09.09.2009 kl.22:33

Wow, de ble kjempefine^^
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits