Oslo Grand Prix

ellipse kremer august 011

I kveld tok jeg veien innom Karl Johan rett etter jobb for å kikke på starten av Oslo Grand Prix. Har aldri vært så veldig interessert i sykkelritt, men denne begivenheten måtte jeg få med meg :-) At de fronter kreftsaken er bare imponerende. Etter selv å ha mistet pappaen min i kreft og opplevd hva dette innebærer, blir jeg så utrolig rørt over alle tiltak som settes i gang for å sette fokus på saken.

Vi skal være gla som har kreftforeningen og alt det de gjør for å skaffe midler til bla. forskningen på kreft. Sjekk ut Kreftforeningens arbeide gjennom: www.kreftforeningen.no Her kan du også gi din støtte.
Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits