Tøffe gutter... :-) !!

andreas eyeliner 002

Så har jeg endelig fått sønnen min Andreas på besøk i Oslo. Her har han fått besøk av Steffen som har sommerjobb på Langøya...gjett om det var stas. De ikke har sett hverandre på et par mnd. snart. Her ser dere hva to kamerater foretar seg når de møtes :-) Viktige gutter!! Steffen overnattet hos oss, og vi hadde det kjempehyggelig. Mye å snakke om :-)

andreas eyeliner 003

Steffen fulgte Andreas til toget i formiddag. Andreas begynner på skole i Fredrikstad i morgen, og har pakket omtrent det dobbelte av det Amanda hadde med seg til Usa :-) ...godt Steffen er i Oslo!
Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits