Vinner av konkuranssen "Permanent Makeup"

pm kurs lkka mars 2009 003

Vinner av Blogg Konkuranssen "eyeliner øvre øyelokk" ble vunnet av ANITA. Hun er kontaktet, og gratulerer! :-)

Her er jeg avbildet  fra et kurs jeg holdt ved Oslo Hudpleieklinikk på Grunerløkka, hvor jeg forklarer hvilke nåletyper vi har i systemet...og under hvilke under behandlinger de skal brukes! Jeg holder få kurs i løpet av et år...og med få elever. Dette for å høyne kvaliteten på kurset slik av eleven/kursdeltakeren skal få maximalt utbytte av den praktiske undervisningen. Oslo Hudpleieklinikk har nye flotte lokaler som jeg benytter meg av, og som ligger sentralt i Oslo. Oslo Hudpleieklinikk kan dere sjekke ut på web: www.hudpleieklinikken.no  De tilbyr behandlinger av høy kvalitet innen hud/kropp. Verdt å sjekke ut.

Mvh
Solvår Hegge
Linergist/Kursansvarlig

Spørsmål og info ang. kurs i Permanent Makeup, kan mailes på: solhegge@hotmail.com


Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits