Tjuvholmen et paradis :-)

aker brygge tone 015

Aker Brygge og Tjuvholmen har virkelig blitt et flott sted! Nydelig med små kanaler, grønt område, skulpturer og vakkert planlagt!

aker brygge tone 016

Tone og jeg ruslet rundt på Aker Brygge, og tilbragte noen timer i den varme sola der i dag! Vi bare beundret hva som har blitt skapt der ute.

aker brygge tone 014

Koselig å sitte i trappa på Tjuvholmen og se på båtene og livet ellers!  Føltes veldig deilig...hadde med oss kald drikke og noe å bite i :-)

Tjuvholmen kan du lese om her: http://no.wikipedia.org/wiki/Tjuvholmen
Én kommentar

Skrevet av ANDREAS den 13.08.2012 kl.07:05

HEI dere..på Tjuvholmen ligger PARADIS......en italiensk isbar hvor du kan spise beste isen i Norge og hvor du kan drikke den beste espresso!

MÅ prøves!!!!!!!!!
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits